Βλέπουμε το αλουμίνιο μέσα από την αρχιτεκτονική

Ήρθε η στιγμή να δώσουμε στους ανθρώπους του Αλουμινίου και της Αρχιτεκτονικής ένα σταθερό μέσο ενημέρωσης άλλου ύφους.

Η νέα, δεκαπενθήμερη ψηφιακή έκδοση alumini, μέσα από πρωτότυπα και υψηλού επιπέδου άρθρα, εστιάζει στη δημιουργικότητα και τη συνεργασία του αλουμινίου και της αρχιτεκτονικής, καθώς και στα μοναδικά και αξιοθαύμαστα αποτελέσματα που προσφέρει η συνεργασία αυτή στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Είναι ο κοινός τόπος και η πηγή έμπνευσης για τον επιχειρηματία του αλουμινίου και παράλληλα για τον μελετητή αρχιτέκτονα και όλους τους συνεργαζόμενους χώρους.

Είναι μία έκδοση μοναδική γιατί…

  • Παρουσιάζει σπουδαία θέματα, λύσεις και έργα που ενδιαφέρουν τόσο τους ανθρώπους του αλουμινίου όσο και τους μελετητές.
  • Απευθύνεται σε χιλιάδες αποδέκτες από τον χώρο του αλουμινίου, της αρχιτεκτονικής, των κατασκευών και όλους τους εμπλεκόμενους χώρους και φορείς.
  • Φιλοξενεί άρθρα και συνεντεύξεις από σπουδαίους αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, developers, βιομήχανους και επιστήμονες.
  • Αποστέλλεται στο e-mail σας δωρεάν και σταθερά ανά 15ήμερο.
  • Εκδίδεται από έμπειρο και πολυμελές επιτελείο.
  • Βασίζεται στην κουλτούρα και στην επιτυχημένη 30χρονη πορεία του Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές».

Πρόκειται για μια επιλεκτική έκδοση, που δεν ασχολείται με την καθημερινότητα των κλάδων, αλλά επικεντρώνεται στην ουσιώδη ενημέρωση με θέματα που αφορούν αρχιτεκτονικά έργα και συντελεστές, τεχνογνωσία, νέες τάσεις, νέες τεχνολογίες, ζητήματα βιωσιμότητας και αυτοματισμού, έρευνες, ρεπορτάζ, αφιερωματικά άρθρα και συνεντεύξεις με ανθρώπους του αλουμινίου, της αρχιτεκτονικής και των συνεργαζόμενων χώρων, που έχουν κάτι σημαντικό να πουν.

Το alumini είναι η μόνη έκδοση που βλέπει το αλουμίνιο μέσα από την αρχιτεκτονική και απευθύνεται παράλληλα, με σεβασμό, και στους δυο χώρους. Στόχος μας είναι, μέσω του newsletter, να διατηρηθούν και να διευρυνθούν περαιτέρω οι γνώσεις, οι επαφές, οι γνωριμίες και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στα συνέδριά μας.

Σκεπτόμαστε με εξωστρέφεια, υπό το πρίσμα της αρχιτεκτονικής και της βιωσιμότητας, και δίνουμε βήμα για να φωτίσουμε αξίες, καινοτόμες τάσεις και να δώσουμε λύσεις που εξυπηρετούν ανάγκες του αλουμινίου και της αρχιτεκτονικής.

Είμαστε δίπλα σας, στη διάθεσή σας και τα καλύτερα έρχονται.

Καλή ανάγνωση!

16ο Συνέδριο alumini
«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»


Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»