Νέα

Το συνέδριό μας, εστιασμένο στο αναπτυξιακό μέλλον του αλουμινίου & της αρχιτεκτονικής, αναμένεται να προσφέρει για μία ακόμα φορά, γνώση, διεξόδους ανάπτυξης και υψηλού επιπέδου επαφές, στο μοναδικό περιβάλλον του Costa Navarino!

Είστε Κατασκευαστής Αλουμινίου ή Αρχιτέκτονας; Σας καλούμε, με ελεύθερη συμμετοχή, να προβάλλετε τα έργα σας στην 3η Έκθεση & Βραβεία, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 16ου Συνεδρίου alumini «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», 1-3 Νοεμβρίου 2024 στο The Westin Resort Costa Navarino.

Υποβάλετε δωρεάν τα έργα σας στην 3η Έκθεση & Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική». Δηλώστε με special price συμμετοχή στο 16ο Συνέδριο alumini «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», 1-3 Νοεμβρίου 2024 στο The Westin Resort Costa Navarino, και γνωρίστε όλες τις εξελίξεις για το αλουμίνιο.

Υποβάλετε δωρεάν τα έργα σας στην 3η Έκθεση & Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική». Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στο 16ο Συνέδριο alumini «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», 1-3 Νοεμβρίου 2024 στο The Westin Resort Costa Navarino, και γνωρίστε όλες τις εξελίξεις για το αλουμίνιο.