Δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από την έκθεση και τις βραβεύσεις

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και πληροφορίες των έργων που βραβεύτηκαν σε κάθε κατηγορία:

Το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» – GREEN BUSINESS, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ανάπτυξη της ποιότητας στις κατασκευές αλουμινίου, αλλά και της ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ Αρχιτεκτόνων & Κατασκευαστών Αλουμινίου, διοργάνωσε τη 2η Έκθεση & Βραβεία «Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου», στο Hyatt Regency Thessaloniki 4-6 Νοεμβριου 2022.

Στη 2η Έκθεση & Βραβεία συμμετείχαν 50 έργα, από ελληνικές κατασκευαστικές επιχειρήσεις αλουμινίου & αρχιτεκτονικά γραφεία, που αφορούν υλοποιημένα έργα της τελευταίας 5ετίας, ανεξαρτήτως είδους, με εφαρμογή συστημάτων αλουμινίου στο κέλυφος, σε πορτοπαράθυρα ή ειδικές κατασκευές του κτηρίου. Παράλληλα, εκτέθηκαν 9 έργα εκτός συναγωνισμού.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, κος Νίκος Βλαχάκης παρουσίασε τους στόχους και τις βασικές παραμέτρους του θεσμού και στη συνέχεια απονεμήθηκαν βραβεία σε 15 έργα.

Οι επιλεγμένες συμμετοχές έργων θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε σχετικό κατάλογο που θα δημοσιευθεί στο site του συνεδρίου www.alumini.gr και θα επικοινωνηθεί σε όλον τον κύκλο του συνεδρίου δηλαδή σε 3.500 περίπου αποδέκτες.