Πόρτες αλουμινίου

Κομψή και ανθεκτική λύση για κάθε χώρο

Οι πόρτες αλουμινίου προσφέρουν τόσες επιλογές σε στιλ, φινίρισμα, χρώμα και συνδυασμό υλικών, που είναι δύσκολο να μη βρεθεί η τέλεια αντιστοιχία για τη διακόσμηση κάθε χώρου.

Οι πόρτες από αλουμίνιο αποτελούν μια εξαιρετική λύση για τη διακόσμηση ενός κτιρίου και για αυτό επιλέγονται όλο και πιο συχνά από τους αρχιτέκτονες. Μπορούν να κατασκευαστούν με διάφορα φινιρίσματα, να προσαρμοστούν σε διαφορετικά αρχιτεκτονικά στιλ και να συνδυαστούν με άλλα υλικά, όπως στις πόρτες που κατασκεύασε η εταιρεία alkon ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ για τις ανάγκες του ΝΥΧ Esperia Palace Hotel Athens.

Πρόκειται για πόρτες που προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου, όπως η ανθεκτικότητα στη φθορά και τη διάβρωση, η θερμομόνωση, η ασφάλεια από παραβιάσεις και οι μηδαμινές ανάγκες συντήρησης, ενώ επιπλέον παρέχουν μια κομψή και μινιμαλιστική εμφάνιση. Συνδυάζονται με γυαλί, που επιτρέπει τη διείσδυση του φωτός στον χώρο, και σίδερο, που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή των σχεδίων πάνω στην πόρτα. Το αποτέλεσμα είναι κομψό και μίνιμαλ και δίνει μια αίσθηση μοναδικότητας στον χώρο.

16ο Συνέδριο alumini
«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»


Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»