Περιστρεφόμενες πόρτες

Ιδανική λύση για ξενοδοχειακές μονάδες

Οι περιστρεφόμενες πόρτες συνδυάζουν αισθητική, κύρος, εξοικονόμηση ενέργειας και απρόσκοπτη κυκλοφορία ακόμα και σε ώρες αιχμής.

Πάντοτε εντυπωσιακές, οι περιστρεφόμενες πόρτες αποτελούν μια κομψή και επιβλητική λύση για την είσοδο των ξενοδοχειακών μονάδων (και όχι μόνο), που προσδίδει κύρος στο κτίριο και την επιχείρηση. Η κατασκευή τους είναι στιβαρή, ανθεκτική και λειτουργική. Επιτρέπουν την εξοικονόμηση ενέργειας, αφού λειτουργούν ως ανεμοφράκτης εισόδου: τα περιστρεφόμενα φύλλα, ανεξαρτήτως κίνησης ή φοράς, σταματούν πάντοτε σε κλειστή και απόλυτα στεγανή θέση, εμποδίζοντας την είσοδο της σκόνης, του θορύβου και του αέρα στο κτίριο. Έτσι, οι εσωτερικοί χώροι παραμένουν προστατευμένοι, καθαρότεροι, άνετοι και ήρεμοι.

Κυκλοφορούν στο εμπόριο σε διάφορες διαμέτρους και ύψη και σε ευρεία γκάμα επιλογών, όσον αφορά το προφίλ αλουμινίου αλλά και τα γυάλινα τμήματα. Μπορεί να είναι είτε χειροκίνητες είτε αυτόματες, με τη χρήση ειδικών μηχανισμών τελευταίας τεχνολογίας, που εξασφαλίζουν άνετο και απρόσκοπτο άνοιγμα. Είναι, επίσης, φιλικές στη χρήση έξυπνων συσκευών, όπως είναι η οθόνη χειρισμού, πάνω στην οποία προβάλλονται μηνύματα για τη συντήρηση.

Οι περιστρεφόμενες πόρτες ακολουθούν σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας και μπορούν να κλειδώνουν με τη χρήση κωδικού, να ανοίγουν με την ανάγνωση κάρτας, να περιλαμβάνουν εξωτερικά φύλλα νυκτός και πολλά άλλα, ανάλογα με τη χρήση του κτιρίου, τον σχεδιασμό του και τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Πολλά μοντέλα είναι κατάλληλα και για εξόδους κινδύνου, καθώς περιλαμβάνουν στο εσωτερικό συρόμενες πόρτες, οι οποίες σε διαδικασία εκκένωσης παραμένουν ανοικτές.

16ο Συνέδριο alumini
«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»


Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»