ΝΕΟΚΕΜ

Prisma Collection

H συλλογή χρωµάτων Prisma – Ειδικά Υπερανθεκτικά Χρώματα Πούδρας ανανεώθηκε, δίνοντας μια ολοκληρωμένη απάντηση ακόμη και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Η πολυετής και επιτυχημένη παρουσία της Prisma Collection της NEOKEM συνεχίζεται με την ανανεωμένη συλλογή πενήντα νέων υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας, που παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές συνθέσεις.

Για την ανανέωση της σειράς Prisma, η ΝΕΟΚΕΜ συνεργάστηκε με διακεκριμένους αρχιτέκτονες και έμπειρους δημιουργούς που ειδικεύονται στη μελέτη, τον ρόλο και τη χρήση του χρώματος στην ανθρώπινη δημιουργία, καθώς και με επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου του αλουμινίου. Ο σχεδιασμός της Prisma Collection βασίστηκε στην έρευνα, την καινοτομία και την πολύχρονη εξειδίκευση της NEOKEM, αξιοποιώντας την πλέον προηγμένη τεχνολογία παραγωγής Bonding, η οποία εξασφαλίζει σταθερό φινίρισμα και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Με έμπνευση από το μεσογειακό φως

Η ανανεωμένη πλούσια χρωματική παλέτα της συλλογής Prisma αντλεί έµπνευση και ερεθίσματα από τις ηλιόλουστες περιοχές της Μεσογείου και το παγκόσμιο φυσικό τοπίο και υπηρετεί με συνέπεια πλήθος σχεδιαστικών επιλογών, μέσα από τις τρεις χρωματικές σειρές της: Sahara, Riviera και Cosmos. Όλες οι σειρές περιλαμβάνουν υπερανθεκτικά χρώματα σε μοναδικές αποχρώσεις, καλύπτοντας πλήθος χρωματικών επιλογών που κυμαίνονται από την έντονη χρωματική αντίθεση, μέχρι τη διακριτική ουδέτερη παρουσία του χρώματος στην κατασκευή.

Τα χρώματα Prisma Collection της NEOKEM συνδυάζουν την υψηλή αισθητική µε την εξαιρετική αντοχή των χρωμάτων στις φυσικές συνθήκες κάθε περιοχής και έχουν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες από τα χρώµατα απλής ανθεκτικότητας.

Επιπλέον, οι υψηλές μηχανικές αντοχές τους τα καθιστούν ανθεκτικά σε κρούση, χάραξη ή τριβή. Όλα τα χρώµατα της συλλογής είναι πιστοποιηµένα µε το διεθνές σήµα ποιότητας Qualicoat (Class 2).

16ο Συνέδριο alumini
«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»


Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»