Η EXALCO Gold Sponsor στο 16ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»

Η EXALCO, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής συστημάτων αλουμινίου, συμμετέχει σταθερά στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική».

Η EXALCO, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής συστημάτων αλουμινίου με έδρα τη Λάρισα και ισχυρή παρουσία στη διεθνή αγορά, είναι Gold Sponsor στο 16ο Συνέδριο alumini «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» και συγχορηγός στην 3η Έκθεση & Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» και στα Βραβεία alumini, που διεξάγονται παράλληλα στο Costa Navarino, στην Πύλο Μεσσηνίας, 1-3 Νοεμβρίου 2024.

H EXALCO, πιστεύοντας στον θεσμό του Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», εδώ και 29 χρόνια συμμετέχει σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις του. Στα τρία τελευταία συνέδρια (2017, 2019 & 2022) έχει τιμηθεί για τη συμβολή της σε αυτά ως Διακεκριμένος Χορηγός με Βραβεία alumini, ενώ στελέχη της εκπροσωπούν δυναμικά την εταιρεία στην επιτροπή συνεδρίου, αλλά και στην τιμητική επιτροπή.

Παρέχοντας ανεξάντλητες δυνατότητες κάλυψης όλων των σύγχρονων κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών αναγκών, η EXALCO έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη βαθιά γνώση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη, με απώτερο στόχο το ποιοτικό και άρτιο αποτέλεσμα και τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας. Με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη και το άρτιο αποτέλεσμα, έχει δημιουργήσει δύο θυγατρικές εταιρείες, την EXALCO Romania SRL και την EXALCO Bulgaria SRL, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο και εδραιωμένο δίκτυο πωλήσεων τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Στην EXALCO υιοθετούμε σύγχρονες πρακτικές για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, κατανοώντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στη διαμόρφωση της σύγχρονης κοινωνίας και την επίδραση στο περιβάλλον.

Η EXALCO με δυο λόγια:

  • 29 χρόνια συμμετέχει σχεδόν ανελλιπώς στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική».
  • Έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα με βάση τα αποτελέσματα της ICAP.
  • Επιδιώκει τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των υπηρεσιών που παρέχει.
  • Εξάγει το 75% της παραγωγής της και στις 5 ηπείρους.
  • Δραστηριοποιείται με γνώμονα την παροχή άρτιου και υψηλής ποιότητας αποτελέσματος.
  • Ενεργεί με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και την κοινωνία.
  • Ολοκληρώνει φέτος τον πλήρη εκσυγχρονισμό των παραγωγικών εγκαταστάσεων και αυξάνει την παραγωγική δυναμικότητα.
  • Επενδύει σε έργα ΑΠΕ με ιδιόκτητους σταθμούς ενέργειας, μηδενίζοντας το ενεργειακό αποτύπωμά της.

16ο Συνέδριο alumini
«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»


Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»