Η EUROPA Gold Sponsor στο 16ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»

Η EUROPA, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες διέλασης αλουμινίου, συμμετέχει δυναμικά στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική».

Η EUROPA, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα, είναι Gold Sponsor στο 16ο Συνέδριο alumini «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» και συγχορηγός στην 3η Έκθεση & Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» και στα Βραβεία alumini, που διεξάγονται παράλληλα στο Costa Navarino, στην Πύλο Μεσσηνίας, 1-3 Νοεμβρίου 2024.

H EUROPA συμμετέχει έμπρακτα εδώ και 30 χρόνια στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», από το 1994 στο Ναύπλιο μέχρι και σήμερα, ακολουθώντας το πιστά στις περισσότερες διοργανώσεις του. Η συμβολή της στο συνέδριο συνεχίζεται με τη δυναμική παρουσία στελεχών της στην επιτροπή συνεδρίου και στην τιμητική επιτροπή.

Με βασικά χαρακτηριστικά τη σταθερότητα και τη δυναμική, που πηγάζουν από την πολυετή παρουσία της στην αγορά, το διαρκώς εξελισσόμενο μέγεθός της, το οργανωμένο δίκτυο, τη θέση της στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή ως ισχυρής και αξιόπιστης εταιρείας, αλλά και την κερδοφόρα επιχειρηματική της δραστηριότητα, η EUROPA παρέχει υψηλού επιπέδου ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα αλουμινίου, που χρησιμοποιούνται σε ποικίλες εφαρμογές των κατασκευών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της βαριάς βιομηχανίας και σε άλλους σχετικούς κλάδους, εκπληρώνοντας παράλληλα τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κοινωνία, τα στελέχη και το περιβάλλον. Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η εταιρεία λειτουργεί σήμερα πρωταγωνιστικά στην αγορά με προσήλωση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στο δίκτυό της, τους συνεργάτες της και τους τελικούς χρήστες. 

Η EUROPA με δυο λόγια:

  • 30 χρόνια συμμετέχει ενεργά στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική».
  • Βρίσκεται σε περισσότερα από 2000 σημεία κατασκευαστών σε όλη την επικράτεια.
  • Με περισσότερα από 50 πιστοποιημένα προϊόντα για τον κατασκευαστή αλουμινίου.
  • Παρέχει καθημερινή τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών αλουμινίου.
  • Διαθέτει Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης στελεχωμένο από εξειδικευμένους και έμπειρους βιομηχανικούς σχεδιαστές.
  • Διαθέτει ένα Τμήμα Έργων στελεχωμένο από έμπειρα και πλήρως καταρτισμένα στελέχη για την υποστήριξη των αρχιτεκτόνων μηχανικών και των τεχνικών εταιρειών.
  • Με προσήλωση δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.
  • Δραστηριοποιείται δυναμικά, πάντα με σεβασμό στην κοινωνία, τους εργαζομένους της και το περιβάλλον.

16ο Συνέδριο alumini
«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»


Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»