Η ETEM Gold Sponsor στο 16ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»

Η ΕΤΕΜ, μια από τις κορυφαίες ελληνικές βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου, συμμετέχει ανελλιπώς στην 30χρονη πορεία του Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική».

Η ETEM, μια από τις κορυφαίες ελληνικές βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου, με σημαντική παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και με παγκόσμια εξαγωγική δραστηριότητα, είναι Gold Sponsor στο πολυαναμενόμενο 16ο Συνέδριο alumini «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» και συγχορηγός στην 3η Έκθεση & Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» και στα Βραβεία alumini, που διεξάγονται παράλληλα στο Costa Navarino, στην Πύλο Μεσσηνίας, 1-3 Νοεμβρίου 2024.

Η ETEM συμμετέχει διαχρονικά στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», από την πρώτη διοργάνωσή του το 1994 στο Ναύπλιο, αναγνωρίζοντας τη σημασία και τη συμβολή του στην εξέλιξη του κλάδου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει τιμηθεί το 2011 ως Διαχρονικός Χορηγός και έχει διακριθεί το 2015 ως Κορυφαίος Χορηγός με το Βραβεία alumini. Σε αυτά τα βραβεία, στα Βραβεία alumini, η ΕΤΕΜ υπήρξε αποκλειστικός χορηγός στο 13ο, 14ο και 15ο Συνέδριο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συνεισφέρει στην προβολή όσων έχουν σφραγίσει με την προσφορά τους το συνέδριο και τον κλάδο. Ο ενεργός ρόλος της συνεχίζεται με τη συμμετοχή της στην επιτροπή συνεδρίου και την εκπροσώπησή της στην τιμητική επιτροπή.

Με όραμα τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή ολοκληρωμένων βιώσιμων και καινοτόμων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, η ETEM παρέχει προϊόντα που ανταποκρίνονται ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα, όσον αφορά τον σχεδιασμό, την άνεση, την ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση της ανάγκης για βελτίωση και αναβάθμιση των χρηστών των προϊόντων της.

Η ΕΤΕΜ με δυο λόγια:

  • 30 χρόνια συμμετέχει σταθερά στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική».
  • Αξιόπιστος προμηθευτής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου και εξειδικευμένων προφίλ για βιομηχανική χρήση.
  • Με πελατοκεντρική προσέγγιση, διατηρείτην αναγνώριση και τον σεβασμό των πελατών της.
  • Εστιάζει στην επιχειρησιακή αριστεία και στους ανθρώπους της.
  • Θέτει σε προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία.
  • Ανταποκρίνεται με επιτυχία ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Έχει αφήσει το αποτύπωμά της στη διαμόρφωση του αστικού τοπίου με καινοτόμα προϊόντα σε σημαντικά έργα και τοπόσημα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
  • Είναι η πρώτη εταιρεία που σχεδίασε και παρήγαγε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου στην Ελλάδα.

16ο Συνέδριο alumini
«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»


Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»