Η ELVIAL καλωσορίζει τα EPD στα προϊόντα της

Η ELVIAL ενισχύει την παρουσία της σε έργα υψηλών προδιαγραφών και συμβάλλει στην αειφόρο ανάπτυξη με μια ακόμα σημαντική πιστοποίηση των προϊόντων της.

Η ELVIAL, δίνοντας όλο και μεγαλύτερη βαρύτητα στην εξέχουσα σημασία των βιώσιμων πρακτικών στον κλάδο των συστημάτων αλουμινίου, ανακοινώνει την πιστοποίηση όλων των αρχιτεκτονικών θερμομονωτικών συστημάτων της με Environmental Product Declarations (EPD).

Με αυτόν τον τρόπο, δείχνει για ακόμα μία φορά την αφοσίωσή της στη βιωσιμότητα και στη δημιουργία προϊόντων και αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου φιλικών προς το περιβάλλον, ελέγχοντας πλέον με ακρίβεια τον κύκλο ζωής τους σε κάθε στάδιο, παράλληλα προσφέροντας όλη την πληροφόρηση για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της. Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η ELVIAL αποτελεί την απόλυτη επιλογή για έργα με έμφαση στη βιωσιμότητα, την εναρμόνιση με το περιβάλλον και στόχο την πιστοποίηση LEED Platinum, μία από τις κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις αειφορίας, η οποία εστιάζει στην πράσινη δόμηση και στην πλαισίωση των ιδανικών συνθηκών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, μέσα στα κτίρια.
Συγκεκριμένα, τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ELVIAL που διαθέτουν πλέον Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD) είναι οι οικογένειες των αρχιτεκτονικών συστημάτων ICONIC, ESSENCE και ELVIAL και καλύπτουν ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις για ανοιγόμενα, συρόμενα συστήματα και φυσούνα, καθώς επίσης και λύσεις για πόρτες και υαλοπετάσματα.
Η ELVIAL συνεχίζει να επενδύει στην παροχή τεχνολογικά καινοτόμων αρχιτεκτονικών συστημάτων κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής, με βασικό άξονα της στρατηγικής της την εναρμόνιση με τη βιωσιμότητα και τα ESG κριτήρια. Οι ενέργειες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον θα αποτελούν πάντα κύριο κομμάτι της δραστηριότητάς της, με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στο μεταβαλλόμενο τοπίο του κλάδου της.

16ο Συνέδριο alumini
«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»


Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»