Η ELVIAL Gold Sponsor στο 16ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»

Η ΕLVIAL, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά διέλασης αλουμινίου πάνω από 30 χρόνια, συμμετέχει ενεργά στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική».

Η ELVIAL, μια ελληνική εταιρεία που ξεχωρίζει στη διεθνή αγορά διέλασης αλουμινίου για περισσότερα από 30 χρόνια, είναι Gold Sponsor στο 16ο Συνέδριο alumini «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» και συγχορηγός στην 3η Έκθεση & Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» και στα Βραβεία alumini, που διεξάγονται παράλληλα στο Costa Navarino, στην Πύλο Μεσσηνίας, 1-3 Νοεμβρίου 2024.

Η ELVIAL συμμετέχει σταθερά σχεδόν σε όλα τα Συνέδρια «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», αναγνωρίζοντας τη σημασία τους για την ανάπτυξη του κλάδου και τη δικτύωση των επαγγελματιών που εργάζονται στον χώρο των κατασκευών. Έχει τιμηθεί τέσσερις φορές με το Βραβείο alumini, δύο ως Κορυφαίος Χορηγός (2017 & 2019) και δύο ως Διακεκριμένος Χορηγός (2013 & 2022). Το 2022 στήριξε με αποκλειστική χορηγία την ιδέα που έγινε θεσμός, την 2η Έκθεση & Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική». Είναι πάντα στο προσκήνιο με ενεργή και δυναμική παρουσία στην επιτροπή συνεδρίου, αλλά και με συμμετοχή στην τιμητική επιτροπή.

Με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη, την εξέλιξη, την καινοτομία, την υιοθέτηση πρωτοποριακών τεχνολογιών και το απαράμιλλο design, η ELVIAL σχεδιάζει, παράγει και προσφέρει προηγμένες λύσεις για αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, για τα πιο απαιτητικά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με έμφαση στις βιώσιμες πρακτικές στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, όλα τα θερμομονωτικά αρχιτεκτονικά συστήματά της είναι πιστοποιημένα με EPD( Environmental Product Declarations), δείχνοντας την αφοσίωσή της στη βιωσιμότητα και στη δημιουργία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου φιλικών προς το περιβάλλον.

Η ELVIAL με δυο λόγια:

  • 27 χρόνια συμμετέχει σχεδόν σε όλα τα Συνέδρια «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική».
  • Με 30+ χρόνια παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά, ενισχύει την εξωστρέφειά της με την είσοδό της σε νέες αγορές.
  • Προσφέρει προηγμένα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, ανταποκρινόμενη πλήρως στις ανάγκες και τις προκλήσεις των έργων.
  • Εξειδικεύεται στην παραγωγή βιομηχανικών προφίλ.
  • Πρωτοπορεί με καινοτόμα προϊόντα που βασίζονται σε τεχνολογίες αιχμής.
  • Επενδύει στην τεχνολογία διαχρονικά και ακατάπαυστα και στη συνεχή εξειδίκευση και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της.
  • Βασικοί πυλώνες της αναπτυξιακής στρατηγικής της: η καινοτομία, ο διεθνής προσανατολισμός, η επιχειρηματική ηθική και ο σεβασμός στο περιβάλλον.
  • Στην επενδυτική δραστηριότητά της βρίσκεται και η πολιτική πράσινης μετάβασης.

16ο Συνέδριο alumini
«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»


Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»