Η ALFA – ALOUSYSTEM Gold Sponsor στο 16ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»

Η ALFA – ALOUSYSTEM, με μεγάλη γκάμα ποιοτικών και αναγνωρισμένων συστημάτων αλουμινίου, συμμετέχουν μαζί για πρώτη φορά στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική».

Η εταιρεία ALFA-ALOUSYSTEM, με τα πρωτοποριακά, ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου και με πολυετή παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά αλουμινίου, είναι Gold Sponsor στο 16ο Συνέδριο alumini «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» και συγχορηγός στην 3η Έκθεση & Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» και στα Βραβεία alumini, που διεξάγονται παράλληλα στο Costa Navarino, στην Πύλο Μεσσηνίας, 1-3 Νοεμβρίου 2024.

H ALFA-ALOUSYSTEM, με εμπιστοσύνη στον θεσμό του Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», συμμετέχουν για πρώτη φορά μαζί στη 16η διοργάνωσή του. Η πρώτη επαφή της ALFA με το συνέδριο έγινε το 2009, ενώ το 2017 και το 2019 τιμήθηκε με το Βραβείο alumini ως Διακεκριμένος Χορηγός. Στελέχη της εκπροσωπούν την εταιρεία στην επιτροπή συνεδρίου και στην τιμητική επιτροπή.

Η ALFA καλωσόρισε με υπερηφάνεια την ALOUSYSTEM στην οικογένεια της το 2021. Τα ιστορικά, ποιοτικά και αναγνωρισμένα συστήματα ALOUSYSTEM, έρχονται να εμπλουτίσουν περαιτέρω την γκάμα των συστημάτων, με νέες κατηγορίες. Όπως, με τη σειρά ULTRA, όπου πέρα από τις Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις, είναι πιστοποιημένη και για την Αμερική, κερδίζοντας συνεχώς μερίδιο, σε αυτήν την πολύ απαιτητική αγορά. Έτσι λοιπόν σήμερα, η ALFA-ALOUSYSTEM, πραγματοποιώντας συνεχείς επενδύσεις σε συστήματα αυτοματοποίησης και καθετοποίησης της παραγωγής, αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό, θέτει τα θεμέλια για τη μελλοντική πορεία της, με συνεχή ανάπτυξη του δικτύου της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ενώ, παράλληλα με τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της, καλύπτει κάθε σύγχρονη ανάγκη Κατασκευαστή, Αρχιτέκτονα και Developer.

Η ALFAALOUSYSTEM με δυο λόγια:

  • Συμμετέχουν μαζί για πρώτη φορά στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική».
  • Διαθέτει άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.
  • Επενδύει συνεχώς στην έρευνα και σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
  • Αυξάνει την παραγωγική δυναμικότητα, ενώ παράλληλα μειώνει το ενεργειακό αποτύπωμα, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον του πλανήτη μας.
  • Εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα προϊόντων της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.
  • Προσαρμόζεται με ευελιξία και ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις μεταβολές και τις προκλήσεις της διεθνούς αγοράς.
  • Στοχεύει στην ικανοποίηση των απαιτήσεων της σύγχρονης κατασκευής.
  • Διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

16ο Συνέδριο alumini
«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»


Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»