Διαχωριστικά αλουμινίου:

Δημιουργώντας χώρο μέσα στον χώρο

Τα διαχωριστικά αλουμινίου έχουν κατακτήσει μια σημαντική θέση στη διαμόρφωση των εσωτερικών επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας ευελιξία στον τρόπο που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Είτε λόγω έλλειψης τετραγωνικών μέτρων είτε για διακοσμητικούς λόγους, τα διαχωριστικά αλουμινίου χρησιμοποιούνται ευρέως στα επαγγελματικά κτίρια, αποτελώντας μια αισθητικά ελκυστική και πρακτική λύση, για κάθε επιχείρηση που αναζητά τρόπο να οργανώσει αποτελεσματικά τον χώρο της.

Τα διαχωριστικά αλουμινίου προσθέτουν έναν μοντέρνο και κομψό χαρακτήρα σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο και μπορούν να εγκατασταθούν σταθερά ή να χρησιμοποιηθούν ως κινητά διαχωριστικά πάνελ, προσφέροντας έτσι εύκολη προσαρμογή στις εκάστοτε ανάγκες της επιχείρησης.

Ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό,  το αλουμίνιο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αντέχει στη φθορά και είναι εύκολο στη συντήρηση. Η συνδυασμένη χρήση του με γυαλί ή άλλα υλικά παρέχει περισσότερες δυνατότητες και ένα σύγχρονο, λειτουργικό και αισθητικά ελκυστικό αποτέλεσμα, που προσθέτει αξία στον χώρο. Σε ορισμένα διαχωριστικά αλουμινίου μπορούν να ενσωματωθούν ηχομονωτικά υλικά που συμβάλλουν στη μείωση του θορύβου, βελτιώνοντας έτσι την ακουστική άνεση και προστατεύοντας, παράλληλα, την ιδιωτικότητα των συνομιλιών που διεξάγονται στον χώρο.

Για τον διαχωρισμό των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών χώρων, η EUROPA προτείνει το EUROPA ELEMENT, ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα που παρέχει τη δυνατότητα χάραξης-επεξεργασίας σε φύλλο αλουμινίου οποιουδήποτε σχεδίου – μοτίβου. Εκτός από διαχωριστικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δομικό στοιχείο στην εξωτερική όψη κτιρίων, γραφείων και ξενοδοχείων.

Η ποικιλία μοτίβων του EUROPA ELEMENT καλύπτει κάθε αισθητική επιλογή σε πληθώρα χρωματικών αποχρώσεων, με ανοδίωση ή/και ηλεκτροστατική βαφή, ενώ παράλληλα χρησιμεύει και ως εσωτερική ή εξωτερική διακόσμηση, με τη δυνατότητα για τη δημιουργία custom-made σχημάτων λαμαρίνας (παραγγελία κατόπιν ειδικού σχεδίου) ή/και με την προσθήκη φωτισμού LED που δίνει μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο.

Επιπλέον, το EUROPA ELEMENT είναι κατάλληλο για σκίαση και προστασία των κτιρίων από την ηλιακή ακτινοβολία και ιδανικό για την κάλυψη των περιμετρικών πλευρών σε κατασκευές πέργκολας, για αρχιτεκτονικές εφαρμογές υψηλής αισθητικής. Συνεργάζεται άψογα με το Europa EWS-40 (σύστημα παντζουριού και σκίασης), που ταιριάζει με κάθε τυπολογία.

16ο Συνέδριο alumini
«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»


Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»