Βραβεία ALUMINI

Τα Βραβεία ALUMINI είναι μία ιδέα που έγινε θεσμός, γατί σήμερα η κοινωνία έχει ανάγκη από άξιους ανθρώπους και θετικά πρότυπα.
Επιβραβεύουμε τους ανθρώπους, το έργο και τις αξίες τους. Επιβραβεύουμε αυτά που εκπροσωπούν και ευχόμαστε η πορεία τους να βρει μιμητές.

ALUMINI, σημαίνει «οι άνθρωποι του Αλουμινίου» και σκοπός μας, σε κάθε απονομή, είναι να τιμήσουμε τους ανθρώπους αυτούς.

Το συνέδριο αγαπάει τους ανθρώπους του

Τα Βραβεία ALUMINI επιβραβεύουν προσωπικότητες σε όλους τους τομείς.
Είναι τα ειδικά βραβεία του συνεδρίου και του site του, www.alumini.gr, σε ανθρώπους που έχουν σφραγίσει, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους το γεγονός του συνεδρίου, αλλά και το χώρο γενικότερα.
Τα Βραβεία ALUMINI προτιμούν να φωτίζουν ανθρώπους, που δεν είναι πάντα ψηλά στην κλαδική ιεραρχία, αλλά είναι ψηλά στα μάτια όσων αγαπούν το συνέδριο των κατασκευαστών και αυτά που το συνέδριο εκπροσωπεί. Ωστόσο, τιμάμε και αναγνωρισμένες προσωπικότητες και επιχειρήσεις, που διακρίνονται για το έργο και την προσφορά τους.

Δυο λόγια για το βραβείο
Το βραβείο είναι εμπνευσμένο από δύο στοιχεία, το σήμα alumini, που είναι ένα πράσινο φύλλο και μία αφαιρετική, δυναμική, ανθρώπινη φιγούρα.
Το βραβείο λοιπόν αποτελεί σύνθεση των δύο αυτών στοιχείων.

Βραβεία Alumini 14ου Συνεδρίου 2019

Βραβεία Alumini 13ου Συνεδρίου 2017

Βραβεία Alumini 12ου Συνεδρίου 2015

Βραβεία Alumini 11oυ Συνεδρίου 2013

Βραβεία Alumini 10ου Συνεδρίου 2011

logo-footer

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 4512000
  210 4512011
  Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος, Ακτή Μιαούλη, 185 38 Πειραιάς

Newsletter