Επίκαιρα Άρθρα 14ου Συνεδρίου

mail5-1

mail5-1

Η Exalco διακεκριμένος χορηγός στο Ζάππειο

Σταθερή υποστήριξη στην πορεία του συνεδρίου

  • μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλουμινίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • με δυναμική παρουσία στο συνέδριο και σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη του κλάδου
  • το 1995 στήριξε για πρώτη φορά το συνέδριο
  • το 2019 για 12η φορά δηλώνει έμπρακτα την πίστη της στον θεσμό του συνεδρίου

Η EXALCO, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής συστημάτων αλουμινίου με ισχυρή παρουσία στη διεθνή αγορά, θα βρεθεί «Στο κέντρο των εξελίξεων», ως διακεκριμένος χορηγός του 14ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευαστές», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, 1-3 Νοεμβρίου 2019.

Με 46 χρόνια πορεία στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά, η EXALCO έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη βαθιά γνώση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη, πάντα με απώτερο στόχο το ποιοτικό και άρτιο αποτέλεσμα.

Τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της, δίνουν ανεξάντλητες δυνατότητες κάλυψης όλων των σύγχρονων κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών αναγκών.

mail5-1

Το ανανεωμένο 14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευαστές», αναγνωρίζοντας την προσφορά του Διευθύνοντα Συμβούλου της EXALCO κ. Βασίλη Τσιάρα, στο συνέδριο και τον κλάδο, τον συμπεριέλαβε στα μέλη της τιμητικής επιτροπής, που απαρτίζεται από ανθρώπους-φάρους στην πορεία μας για το μέλλον.
Σ’ ευχαριστούμε EXALCO!

mail5-1

mail5-1
mail5-1
mail5-1

mail5-1

mail5-1

logo-footer

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 4512000
  210 4512011
  Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος, Ακτή Μιαούλη, 185 38 Πειραιάς

Newsletter