Παράλληλες Εκδηλώσεις

Έκθεση Χορηγών

Γνωρίστε τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς!
Το συνέδριο αποτελεί μοναδική ευκαιρία συνάντησης των ανθρώπων του αλουμινίου για επαγγελματικές επαφές και συνεργασία. Στην Έκθεση Χορηγών, στο πιο δυναμικό κομμάτι της εμπορικής επικοινωνίας του συνεδρίου, ανώτερα στελέχη των καλύτερων και μεγαλύτερων επιχειρήσεων, σας περιμένουν να σας παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες που θα επιταχύνουν την ανάπτυξή σας. Όλη η αγορά μπροστά σας, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Βραβεία alumini.gr

Alumini, σημαίνει «Οι Άνθρωποι του Αλουμινίου»
Τα Βραβεία alumini.gr δημιουργήθηκαν από την ανάγκη της κοινωνίας μας να αναδείξει τα θετικά πρότυπα. Το Συνέδριο αγαπάει τους ανθρώπους του και απονέμει ειδικά βραβεία σε όσους έχουν σφραγίσει το γεγονός, αλλά και τον κλάδο γενικότερα. Τα πρόσωπα αυτά είναι ψηλά στα μάτια όσων αγαπούν το Συνέδριο, για το έργο και τις αξίες τους.

Μάθετε περισσότερα για τα Βραβεία alumini.gr εδώ.

2η Έκθεση και Βραβεία
Αρχιτεκτονικών ‘Εργων & Κατασκευών Αλουμινίου

Το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές», μετά την επιτυχημένη, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργάνωση στο Ζάππειο, επανέρχεται δυναμικά με τη 2η Έκθεση και Βραβεία Αρχιτεκτονικών ‘Εργων & Κατασκευών Αλουμινίου. Αυτή η πρωτότυπη διοργάνωση, σκοπό έχει την ανάδειξη των καλύτερων αρχιτεκτονικών έργων & κατασκευών με αλουμίνιο και τη συνέργεια των κατασκευαστών αλουμινίου με τους αρχιτέκτονες, στην Ελλάδα του σήμερα, αλλά και σε διεθνές περιβάλλον, σε μια διαρκώς εξελισσόμενη αγορά.

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ.

logo-footer

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 4512000
  210 4512011
  Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος, Ακτή Μιαούλη, 185 38 Πειραιάς

Newsletter