ΒΡΑΒΕΙΑ ALUMINI 14ου Συνεδρίου 2019

Χορηγός των Βραβείων & των Επαίνων ALUMINI του 14ου Συνεδρίου το 2019 είναι η εταιρεία

ΒΡΑΒΕΙΑ ALUMINI

1) ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Τιμούμε την ELVIAL, ως κορυφαίο χορηγό, που συνέδεσε πρώτη το όνομά της με το 14ο συνέδριο και παρείχε τη μεγαλύτερη υποστήριξη 13 μήνες πριν το γεγονός.
από το 1997 δυναμική παρουσία σε 10 διοργανώσεις
Το βραβείο παρέδωσε ο Κώστας Διαμαντής πρόεδρος του ΣΕΚΑ.
Tο βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος της ELVIAL κ. Τάνια Τζίκα , η οποία μαζί με την αδελφή της Ασημίνα Τζίκα, ως διάδοχη πλέον κατάσταση, έχουν επιτύχει πολύ σύντομα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και σπουδαίες επενδύσεις.

2) ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Βραβεύουμε την EXALCO, ως διακεκριμένο χορηγό του Συνεδρίου, με σταθερή υποστήριξη σε όλη σχεδόν την 25χρονη πορεία του συνεδρίου μας.
Συμμετοχή σε 12 διοργανώσεις
Το βραβείο παρέδωσε ο Γιώργος Μυλωνάκης τέως πρόεδρος του ΣΕΚΑ.

3) ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Βραβεύουμε την ALFA, ως διακεκριμένο χορηγό του Συνεδρίου.
Συμμετοχή σε 3 διοργανώσεις
Το βραβείο παρέδωσε ο Αντώνης Βάλβης Μέλος του ΣΕΚΑ.

4) ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Βραβεύουμε την ALUMINCO, ως διακεκριμένο χορηγό του Συνεδρίου.
το 2001 για πρώτη φορά χορηγός στο 5ο συνέδριο και τον στηρίζει σταθερά το συνέδριο τα τελευταία χρόνια
Το βραβείο παρέδωσε ο Νίκος Πρεβελιανάκης Ταμίας του ΣΕΚΑ.

5) ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ
Βραβεύουμε τον κ. Κατσαρό για την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ. Ο κ. Κατσαρός, είναι ο πρεσβευτής του ελληνικού αλουμινίου με πάνω από 50 χρόνια προσφοράς στον αλουμίνιο. Είναι Α αντιπρόεδρος της ΕΕΑ. ενώ τα τελευταία έξι χρόνια είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής (executive committee) της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ. Η ξεχωριστή τιμή για τη βράβευση αυτή δόθηκε στον Σωκράτη Ξανθόπουλο.

6) ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ
Βραβεύουμε την κα Γκανάκου για την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ. Η κα Γκανάκου είναι Δ/ρια της ΕΕΑ, με μακρά θητεία στον κλάδο. Με την πορεία της τιμάει το ρόλο των γυναικών στον κλάδο. Το βραβείο παρέδωσε η κα Δήμητρα Κοντελέ τέως πρόεδρος ΣΕΚΑ.

7) ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ
Βραβεύουμε τον κ. Γιώργο Μυλωνάκη για την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ. Ο κ. Μυλωνάκης προέρχεται από τον επιστημονικό χώρο, πέρασε στον κλάδο των κατασκευών αλουμινίου, διετέλεσε πρόεδρος του ΣΕΚΑ, διευθυντής της SWISS APPROVAL και τώρα είναι διευθυντής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ.
Το βραβείο παρέδωσε ο κος Γιάννης Δαμανάκης, πρώτος πρόεδρος του ΣΕΚΑ και όχι μόνο.

8) ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Βραβεύουμε τον κ. Γιώργο Καλογεράκη για την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Ο κ. Καλογεράκης είναι μηχανολόγος, Συντονιστής της Πρωτοβουλίας για την Ανάπτυξη της Ενεργειακής Κουλτούρας, Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων ELVIAL, μέλος της επιτροπής συνεδρίου. Έχει εισάγει πολλές ιδέες στη σύγχρονη πορεία του συνεδρίου και δουλεύει ακατάπαυστα γι’ αυτό όσο λίγοι. Το βραβείο παρέδωσε ο κος Νίκος Βλαχάκης, Συντονιστής Επιτροπής της Θεματολογίας, Δ/νων Σύμβουλος NEOKEM, Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Α.

9) ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΟΣ
Βραβεύουμε τον κ. Σπύρο Κασφίκη ως Χρυσό Μέλος του Συνεδρίου. Ο κ. Κασφίκης υπηρέτησε για μία ζωή τον κλάδο από τη θέση του εμπόρου μηχανημάτων αλλά και συνέδραμε όσο λίγοι το έργο του ΣΕΚΑ και του συνεδρίου. Το βραβείο παρέδωσε η Βασιλική Σκυλογιάννη, υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας της ETEM.

10) ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΟΣ
Βραβεύουμε τον κ. Γιάννη Τσελίκα ως Χρυσό Μέλος του Συνεδρίου. Ο κ. Τσελίκας είναι κατασκευαστής αλουμινίου, με προσφορά στον κλάδο και παρουσία στις περισσότερες διοργανώσεις του συνεδρίου. Το βραβείο παρέδωσε ο οργανωτής του συνεδρίου και Γ. Διευθυντής της ENERGY LINE, Σωκράτης Ξανθόπουλος.

11) ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΟΣ
Βραβεύουμε τον κ. Σπύρο Ταβιανάτος ως Χρυσό Μέλος του Συνεδρίου. Ο κ. Ταβιανάτος είναι κατασκευαστής αλουμινίου, με προσωπική και οικογενειακή προσφορά στον κλάδο και παρουσία στις περισσότερες διοργανώσεις του συνεδρίου. Το βραβείο παρέδωσε ο Κώστας Διαμαντής, Πρόεδρος του ΣΕΚΑ.

12) ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
Βραβεύουμε τον κ. Ιωάννη Φουρλακίδη ως ιστορικό κατασκευαστή αλουμινίου. Ο κ. Φουρλακίδης είναι Ιδρυτής της οικογενειακής επιχείρησης από το 1969 στην Ξάνθη από τα παλαιότερα μέλη του ΣΕΚΑ. Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Ιωάννης Χρυσάφης (Διευθυντής Οperations & Μarketing) - ETEM.

13) ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
Βραβεύουμε τον κ. Δημήτρη Κωνσταντινίδη για την εξαγωγική του δραστηριότητα. Ο κ. Κωνσταντινίδης είναι κατασκευαστής αλουμινίου με έδρα την Ξάνθη και εξαγωγές σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Βασίλης Χατζησταματίου (Architectural Systems Advisor) - ETEM.

14) ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
Βραβεύουμε τον κ. Αντώνη Βάλβη για τη διαχρονική υποστήριξή του στο συνέδριο. Ο κ. Αντώνης Βάλβης είναι κατασκευαστής αλουμινίου με έδρα τα Μέγαρα και είναι μέλος ΔΣ του ΣΕΚΑ. Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Γιώργος Καλογεράκης, στέλεχος του συνεδρίου και Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ELVIAL.

15) ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
Είναι η δεύτερη φορά που θα απονείμουμε ειδικό βραβείο του συνεδρίου για έναν άνθρωπο που δεν είναι πια κοντά μας. Ο Φώτης Σκαλαποδάς ήταν πρότυπο μάστορα-κατασκευαστή αλουμινίου που έδωσε το δικό του αγώνα φωτίζοντας το επάγγελμα. Ένας άνθρωπος αγαπητός, του οποίου την πορεία συνεχίζει ο γιος του Δημήτρης που παρέλαβε το βραβείο. Το βραβείο παρέδωσε ο Κώστας Λοπαρνάκης τέως πρόεδρος της ένωσης Νίκαιας και μέλος τη τιμητικής επιτροπής του συνεδρίου.

16) ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ - ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Βραβεύουμε την Εταιρία ΝΕΟΚΕΜ ως μοναδικό Έλληνα παραγωγό προϊόντος στον τομέα ΠΟΥΔΡΕΣ ΒΑΦΗΣ. Επιπλέον η προσφορά της ΝΕΟΚΕΜ στο συνέδριο, σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις είναι μεγάλη. Το βραβείο θα επιδώσει η Πόπη Γραμματικοπούλου, Οργανωτής, Οικονομικός Διευθυντής ENERGY LINE και το παρέλαβε ο κ. Νίκος Βλαχάκης, Συντονιστής Επιτροπής της Θεματολογίας, Δ/νων Σύμβουλος NEOKEM, Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Α.

17) ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ - ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Βραβεύουμε την Εταιρία ELVAL COLOUR ως μοναδικό Έλληνα παραγωγό προϊόντος στον τομέα ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΚΤΙΡΙΩΝ. Επιπλέον η προσφορά της ELVAL COLOUR στο συνέδριο είναι μεγάλη. Το βραβείο θα επιδώσει Ο Κ. Γιώργος Πετρούτσος, μέλος της τιμητικής επιτροπής του συνεδρίου. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Σπύρος Κατωπόδης, εμπορικός Διευθυντής της ELVAL COLOUR.

18) ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ/ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ/ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
Βραβεύουμε την Αδαμαντία Πικράκη ως γυναίκα επιχειρηματία & κατασκευαστή αλουμινίου με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα. Το βραβείο παρέλαβε O κ. Ιωάννης Χριστοδούλου (Sales Manager) - ETEM.

ΕΠΑΙΝΟΙ ALUMINI

1) ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Ο Μιχάλης Χαρινός, είναι κατασκευαστής αλουμινίου και ήρθε στο συνέδριό μας από τη Λέρο. Το βραβείο παρέδωσε ο Σταύρος Δεμένεγας Αντιπρόεδρος του ΣΕΚΑ.

2) ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Ο Μάρκος Ρήγος είναι κατασκευαστής αλουμινίου και ήρθε στο συνέδριο από την Τήνο. Το βραβείο παρέδωσε ο Κώστας Σταματόπουλος, Υπεύθυνος στοχευμένης επικοινωνίας της ENERGY LINE.

3) ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
Ο Αντώνης Αρχοντίτσης είναι κατασκευαστής αλουμινίου και έρχεται στο συνέδριο από την ακριτική Λέσβο. Το βραβείο παρέδωσε ο Ηλίας Πατέλης μέλος ΔΣ ΣΕΚΑ

4) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Ο Γιώργος Παπανικολάου είναι ο ιδρυτής της εταιρίας OXAL-ΑΝΟΔΙΩΣΗ και είναι η πολλοστή φορά που μας βοηθάει στην επιφανειακή κατεργασία των βραβείων. Το βραβείο παρέδωσε ο Παναγιώτης Σάρδης και αυτός βραβευμένος με βραβείο ALUMINI.

logo-footer

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 4512000
  210 4512011
  Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος, Ακτή Μιαούλη, 185 38 Πειραιάς

Newsletter