ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΣΤΟ 14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»

DSC 1165

Πρόσκληση ομιλητών με βάση την αρχική θεματολογία
Οι οργανωτές και οι επιτροπές συνεδρίου καλούν τους ενδιαφερόμενους ομιλητές για προτεινόμενες παρουσιάσεις σχετικές με την αρχική θεματολογία που ακολουθεί.
Όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν ένα θέμα, επιστημονικά τεκμηριωμένο, προϊόν έρευνας ή μελέτης ή αποδεδειγμένης επαγγελματικής εμπειρίας, ομαδικής εργασίας ή καινοτομίας, θα πρέπει να υποβάλουν στην επιτροπή θεματολογίας μια περίληψη έως 500 λέξεις, έως τις 15/3/2019. Στην παρουσίαση δεν επιτρέπονται εταιρικές ή προϊοντικές αναφορές.

Η γνωστοποίηση αποδοχής περιλήψεων θα πραγματοποιηθεί έως τις 15/4/2019.
Η τελευταία προθεσμία υποβολής εισηγήσεων είναι στις 15/7/2019.
Οι παρουσιάσεις που θα γίνουν δεκτές θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του συνεδρίου, στην κύρια αίθουσα ή στο open space.
Οι εγκεκριμένοι ομιλητές συμμετέχουν στο συνέδριο ατελώς.

Για υποβολή περιλήψεων και περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και την οργάνωση έχει η εταιρεία ENERGY LINE.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

• ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  • ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  • ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ALL4GREECE… και συνεχίζουμε

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ:

Κορυφαίος Χορηγός: ΕLVIAL
Διακεκριμένοι Χορηγοί: EXALCO, ALFA, ALUMINCO