14ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ 28/11/18

14oSinedrioLogo

Το 14ο Συνέδριο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ θα πραγματοποιηθεί 1–3 Νοεμβρίου 2019, στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, το ιστορικότερο κτήριο συνεδρίων και εκθέσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου, έχει την υποστήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και την οργάνωση έχει η εταιρεία ENERGY LINE.

Το μήνυμα του συνεδρίου είναι: «Στο κέντρο των εξελίξεων!»

Το 14ο Συνέδριο πραγματοποιείται σε μία νέα πιο ελπιδοφόρα περίοδο για την αγορά, που οι επαγγελματίες του χώρου αναζητούν τα εργαλεία και τις γνώσεις για να πάνε στο μέλλον. Είναι μοναδικό διότι έχει σταθερότητα και σηματοδοτεί:

Την εξέλιξη, την αισιοδοξία, τις θετικές προτάσεις και διεξόδους, την αλληλεγγύη, τη συνεργασία

Έχει μπει στην 3η δεκαετία της ζωής του, με 25 χρόνια επιτυχιών. Είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό συνέδριο της χώρας, αποτελεί το σημαντικότερο επικοινωνιακό γεγονός και σημείο αναφοράς στον κλάδο του. Συγκεντρώνει κάθε φορά πάνω από 600 συνέδρους από όλον τον χώρο του αλουμινίου και το περιβάλλον του. Οι αρχιτέκτονες-μηχανικοί είναι πάντα σημαντικό κομμάτι του κοινού, με ενεργό ρόλο.

Σκοπός του συνεδρίου είναι:

  • Να φέρει κοντά τους αλουμινοκατασκευαστές και τους αποδέκτες του έργου τους, αρχιτέκτονες, ξενοδόχους, τελικούς χρήστες
  • Να πραγματοποιήσει ένα πετυχημένο οδοιπορικό, που θα κορυφωθεί στο συνέδριο
  • Να αναδείξει τη μοναδική αξία των ποιοτικών κατασκευών αλουμινίου και των ανθρώπων που τις δημιουργούν
  • Να προβάλει τα μεγάλα θέματα & τις αξίες του κλάδου που είναι η αειφορία, η ποιότητα ζωής, η ασφάλεια, η λειτουργικότητα
  • Να εμπνεύσουμε μέσα από κορυφαίους ομιλητές, τις γνώσεις και τα κίνητρα για ένα καλύτερο μέλλον
  • Να φέρουμε κοντά τον κλάδο αλλά και την κοινωνία
  • Να προσφέρουμε εμπορικές ευκαιρίες και ευχάριστο χρόνο στους συμμετέχοντες

Σας προσκαλούμε στην επίσημη παρουσίαση του συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη Ζάππειου, στις 28 Νοεμβρίου 2018.

logo-footer

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 4512000
  210 4512011
  Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος, Ακτή Μιαούλη, 185 38 Πειραιάς

Newsletter