Σήμα Ποιότητας ΣΕΚΑ Q SYSTEM

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/11/19 - ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (αίθουσα 4)
Παράλληλες παρουσιάσεις OPEN SPACE

Γιάννης Σταθόπουλος, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. Energyplanning

Περίληψη:

Το SEKA Q SYSTEM αποτελεί ένα Σύστημα Απαιτήσεων, για την ποιοτική παραγωγή θυρών, παραθύρων, εξωφύλλων, υαλοπετασμάτων και λοιπών Κατασκευών Αλουμινίου.

Στο Σύστημα αυτό έχουν ενσωματωθεί οι απαιτήσεις του Κανονισμού Δομικών Προϊόντων, CPR 305/2011, όπως επίσης και ειδικές απαιτήσεις Επαγγελματικής Αριστείας, του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ).

Η απονομή του SEKA Q SYSTEM προκύπτει μετά από επιτυχή έλεγχο της παραγωγής του ενδιαφερόμενου Κατασκευαστή, τη συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου και την κατάλληλη φωτογραφική τεκμηρίωση.

Το πιστοποιητικό έχει ισχύ 3 ετών με την προϋπόθεση ότι διενεργείται ετήσιος επαναληπτικός έλεγχος, βεβαίωσης της διατήρησης της συμμόρφωσης.

Το SEKA Q SYSTEM, αποτελεί την έξωθεν καλή μαρτυρία ότι ο Κατασκευαστής συμμορφώνεται με το Εθνικό και Ευρωπαϊκό Κανονιστικό Πλαίσιο για την έκδοση Σήμανσης CE, Δηλώσεων Επίδοσης και την εν γένει νόμιμη κυκλοφορία των προϊόντων του, εντός της Ενιαίας Ευρωπαϊκής Αγοράς.

logo-footer

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 4512000
  210 4512011
  Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος, Ακτή Μιαούλη, 185 38 Πειραιάς

Newsletter