Βιογραφικό Σημείωμα - Παναγής Τονιόλος

toniolosΟ κος Παναγής Τονιόλος είναι συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της μελετητικής εταιρείας ADT-ΩΜΕΓΑ ΑΤΕ. Τοπογράφος μηχανικός ΕΜΠ, με εξειδίκευση στα συγκοινωνιακά έργα και στις χαρτογραφήσεις. Μέλος των Αμερικανικών Ενώσεων Συγκοινωνιολόγων Μηχανικών (ITE) και Φωτογραμμετρίας – Τηλεπισκόπησης (ASPRS).

Εργάζεται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό ως συντονιστής μελετών οδικών και σιδηροδρομικών έργων, βελτίωσης της οδικής ασφάλειας καθώς και πιστοποίησης της διαλειτουργικότητας των σιδηροδρομικών υποδομών.

Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Παγκόσμια Ένωση Αυτοκινητοδρόμων (World Road Association - PIARC) σε θέματα διαχείρισης ρίσκου την περίοδο 2008 - 2011.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΜ (Σύνδεσμος Ελληνικών Εταιρειών-Γραφείων Μελετών) από το 2014. O ΣΕΓΜ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1981 και εκπροσωπεί τις ελληνικές εταιρείες που έχουν ως κύριο αντικείμενο ενασχόλησης την παροχή μελετητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον προγραμματισμό, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση τεχνικών και αναπτυξιακών έργων και προγραμμάτων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα κατέχει την θέση του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου.

logo-footer

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 4512000
  210 4512011
  Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος, Ακτή Μιαούλη, 185 38 Πειραιάς

Newsletter