Βιογραφικό Σημείωμα - Νατάσα Λιανού & Ερμής Χαλβατζής

lianou xalvatzis Η Νατάσα Λιανού & ο Ερμής Χαλβατζής είναι αρχιτέκτονες και ιδρυτές του βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου LC Architects. H φιλοσοφία τους βασίζεται στην θεωρία που έχουν ονομάσει ‘Smart Design Elegance’ (Ευφυής κομψότητα). Σχεδιάζουν αποδοτικές αρχιτεκτονικές λύσεις που ανταποκρίνονται και προσαρμόζονται στα εκάστοτε κοινωνικό-οικονομικά περιβάλλοντα, συνθήκες και περιορισμούς με στόχο να συνδέουν και να εμπνέουν την κοινωνική αλληλεπίδραση και την δημιουργία συναρπαστικών χώρων. Η αποδοτικότητα, η διαχρονικότητα, η οικονομία, η βιωσιμότητα, η υλικότητα και η υψηλή αισθητική αποτελούν τις βασικές παραμέτρους του σχεδιασμού τους.

Το γραφείο δραστηριοποιείται τόσο σε κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, οικιστικά έργα και πύργους όσο και σε έργα υποδομών, γέφυρες, αστικό σχεδιασμό αλλά και high profile μικρότερης κλίμακας έργα, στοχεύοντας να δημιουργήσει μια ενιαία γλώσσα υψηλού σχεδιασμού στην καθημερινότητα ενός μεγαλύτερου κοινού. Πριν ιδρύσουν το γραφείο τους, κέρδισαν πολύτιμη εμπειρία μέσα από την πορεία τους στο γραφείο Zaha Hadid Architects ως Senior Architects, συμμετέχοντας σε πολλαπλά διεθνή έργα υψηλών απαιτήσεων.

Αυτή την περίοδο το γραφείο LC Architects, σχεδιάζει κάποια από τα πιο διακεκριμένα, κτίρια του Ελληνικής αγοράς με διεθνές προφίλ & προδιαγραφές.

logo-footer

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 4512000
  210 4512011
  Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος, Ακτή Μιαούλη, 185 38 Πειραιάς

Newsletter