Βιογραφικό Σημείωμα - Λένα Λαμπροπούλου

lampropoulouΔιπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Master degree in Environmental Design and Engineering του Πανεπιστήμιου του Λονδίνου. Έχει περισσότερα από 25 έτη εμπειρίας στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια. Εργάζεται στο ΚΑΠΕ στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και απο το 2008 είναι Υπεύθυνη του Τμήματος Κτιρίων της Διεύθυνσης Ενεργειακής Αποδοτικότητας (ΔΕΑ). Εκπονεί εθνικά και ευρωπαϊκά έργα σε θέματα ενεργειακής αποδοτικότητας κτιρίων, ενεργειακού σχεδιασμού κτιρίων και αστικών συνόλων, καθώς και έργα υποστήριξης της πολιτείας για την ανάπτυξη θεσμικών/ κανονιστικών πλαισίων και πολιτικών για την ενσωμάτωση και εφαρμογή της Ευρωπαϊκής πολιτικής στην Ελλάδα.

Έχει εκτενή εμπειρία σε Ενεργειακό Σχεδιασμό κτιρίων, εκπόνηση Οικονομοτεχνικών Μελετών κτιρίων με ενσωμάτωση τεχνολογιών ΕΕ/ΑΠΕ, Ενεργειακές Επιθεωρήσεις κτιρίων, παροχή υπηρεσιών Ενεργειακού Συμβούλου για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης κτιρίων στην ελληνική και διεθνή αγορά, Αξιολόγηση έργων Ενεργειακής Αναβάθμισης στο πλαίσιο εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Τεχνική Εκπαίδευση ιδιωτικών και δημοσίων φορέων σε θέματα ενεργειακής αποδοτικότητας.

logo-footer

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 4512000
  210 4512011
  Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος, Ακτή Μιαούλη, 185 38 Πειραιάς

Newsletter